Loskutovs Jordānijas Pretkorupcijas komisiju iepazīstina ar Latvijas pieredzi korupcijas apkarošanas un novēršanas jomā

(22.03.2013.)
Galerie

Saeimas Korupcijas novēršanas apakškomisijas priekšsēdētājs Aleksejs Loskutovs, piektdien, 22.martā, tiekoties ar Jordānijas Hašimītu Karalistes Pretkorupcijas komisijas pārstāvjiem, dalījās Latvijas pieredzē korupcijas apkarošanas un novēršanas jomā.

A.Loskutovs Jordānijas pārstāvjus iepazīstināja ar apakškomisijas darbu un tās sadarbību ar korupcijas apkarotājiem, kā arī ar parlamenta lomu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja uzraudzībā.

Jordānijas Pretkorupcijas komisijas pārstāvji interesējās arī par regulējumu deputātu imunitātes un amatpersonu interešu konflikta jautājumos, kā arī par tiesībsargājošo iestāžu amatpersonu apstiprināšanu.    
 
„Patiess prieks, ka vairāku valstu pārstāvji interesējas par Latvijas pieredzi pretdarbībā korupcijai un mūsu valsts speciālisti kļuvuši par autoritāti kolēģiem no citām valstīm,” akcentē apakškomisijas priekšsēdētājs A.Loskutovs.   

Jordānijas Pretkorupcijas komisijas pārstāvji Latvijā ieradušies, lai iepazītos ar mūsu valsts pieredzi korupcijas apkarošanas un novēršanas jomā.


Fotogrāfijas no tikšanās: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157633060623580/  
Izmantojot fotogrāfijas, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta! 




Saeimas Preses dienests

Trešdien, 26.jūnijā
09:00  Saeimas priekšsēdētājas V.E. Daigas Mieriņas tikšanās ar Armēnijas Republikas Nacionālās Asamblejas prezidentu V.E. Alen Simonyan
09:00  Eiropas lietu komisijas sēde
09:40  Saeimas priekšsēdētājas V.E. Daigas Mieriņas un Armēnijas Republikas Nacionālās Asamblejas prezidenta V.E. Alen Simonyan kopējs Preses brīfings
12:00  Saeimas priekšsēdētājas V.E. Daigas Mieriņas un Armēnijas Republikas Nacionālās Asamblejas prezidenta V.E. Alen Simonyan ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļaa