Loskutovs Jordānijas Pretkorupcijas komisiju iepazīstina ar Latvijas pieredzi korupcijas apkarošanas un novēršanas jomā

(22.03.2013.)
Galerie

Saeimas Korupcijas novēršanas apakškomisijas priekšsēdētājs Aleksejs Loskutovs, piektdien, 22.martā, tiekoties ar Jordānijas Hašimītu Karalistes Pretkorupcijas komisijas pārstāvjiem, dalījās Latvijas pieredzē korupcijas apkarošanas un novēršanas jomā.

A.Loskutovs Jordānijas pārstāvjus iepazīstināja ar apakškomisijas darbu un tās sadarbību ar korupcijas apkarotājiem, kā arī ar parlamenta lomu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja uzraudzībā.

Jordānijas Pretkorupcijas komisijas pārstāvji interesējās arī par regulējumu deputātu imunitātes un amatpersonu interešu konflikta jautājumos, kā arī par tiesībsargājošo iestāžu amatpersonu apstiprināšanu.    
 
„Patiess prieks, ka vairāku valstu pārstāvji interesējas par Latvijas pieredzi pretdarbībā korupcijai un mūsu valsts speciālisti kļuvuši par autoritāti kolēģiem no citām valstīm,” akcentē apakškomisijas priekšsēdētājs A.Loskutovs.   

Jordānijas Pretkorupcijas komisijas pārstāvji Latvijā ieradušies, lai iepazītos ar mūsu valsts pieredzi korupcijas apkarošanas un novēršanas jomā.


Fotogrāfijas no tikšanās: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157633060623580/  
Izmantojot fotogrāfijas, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta! 




Saeimas Preses dienests

Pirmdien, 17.jūnijā
13:50  Saeimas Prezidija sēde
15:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Belizas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā V.E. Therese Rath
15:50  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Armēnijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Ara Margarian
16:35  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Botsvānas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā V.E. Juliana Angela Dube-Gobotswang