Saeimā viesosies Gruzijas parlamenta vicespīkers

(08.03.2013.)

No 11. līdz 13.martam vizītē Latvijā uzturēsies Gruzijas parlamenta vicespīkers Zurabs Abašidze (Zurab Abashidze) un viņa vadītā delegācija.

Apmeklējot Latvijas parlamentu, pirmdien, 11.martā, Gruzijas parlamenta vicespīkers tiksies ar Saeimas priekšsēdētājas biedri Inesi Lībiņu-Egneri, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja biedru Jāni Dūklavu, Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāju Sergeju Dolgopolovu un Saeimas Juridiskā biroja vadītāju Gunāru Kusiņu.

Savukārt otrdien, 12.martā, Z.Abašidzem Saeimā paredzētas tikšanās ar Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētaju Jāni Reiru un Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Gruzijas parlamentu vadītāju Dzintaru Zaķi.

Gruzijas vicespīkers Latvijā uzturēsies ANO Attīstības programmas (UNDP) ietvaros, un vizītes mērķis ir iepazīties ar Latvijas administratīvi teritoriālās reformas un reģionālās varas stiprināšanas pieredzi, īstenojot Gruzijas valdības iecerētās reformas pašvaldību un reģionālās pārvaldības jomā.  


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā