Solvita Āboltiņa sveic Latvijas vīriešu florbola izlasi ar augstajiem sasniegumiem

(21.12.2012.)

„Ticu, ka ar lielu darbu var panākt daudz, bet vēl vairāk, ja ir komandas atbalsts, mērķtiecība, labi treneri. Mēs lepojamies ar jūsu augsto sasniegumu pasaulē, tādēļ novēlu nezaudēt komandas garu arī nākotnē,” uzsvēra Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, piektdien, 21.decembrī, Saeimas namā sveicot Latvijas vīriešu florbola izlasi ar augstajiem sasniegumiem, izcīnot sesto vietu 2012.gada Pasaules čempionātā florbolā.

Pateicībā par ieguldīto darbu, mērķtiecību un personīgo attieksmi, nesot Latvijas vārdu pasaulē, S.Āboltiņa Latvijas vīriešu florbola izlases sportistiem, treneriem, komandas ārstiem, kā arī citiem atbalstītājiem pasniedza atzinības rakstus.

Latvijas vīriešu florbola izlasei bija iespēja ne tikai Saeimas priekšsēdētājas pavadībā aplūkot Latvijas parlamenta sēžu zāli, bet arī sēdēt deputātu krēslos. Tāpat izlase ielūkojās krāšņajās Saeimas reprezentācijas telpās, kur ikdienā tiek uzņemti ārvalstu viesi.

Sportisti Saeimas priekšsēdētājai uzdāvināja izlases kreklu ar numuru 12, kas simboliski apliecina tieši 2012.gadā gūtos panākumus Pasaules čempionātā florbolā.

Devītais Pasaules čempionāts florbolā vīriešiem no 2. līdz 9.decembrim notika Šveices pilsētās Bernē un Cīrihē.

Latvijas Florbola savienība ir dibināta 1993.gada 11.decembrī un apvieno vairāk nekā 50 florbola klubus un dalīborganizācijas un vairāk nekā 3000 licencēto spēlētāju. 



Fotogrāfijas no tikšanās: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157632303166090/
Izmantojot materiālus, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta!



Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā