Deputāti iepazīsies ar Labklājības ministrijas darba prioritātēm

(11.12.2012.)

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas deputāti trešdien, 12.decembrī, dosies izbraukuma sēdē uz Labklājības ministriju, lai iztaujātu ministri Ilzi Viņķeli un iestādes vadību par ministrijas darba aktualitātēm un nākamā gada prioritātēm.

„Ministrijas ierēdņi ir bieži viesi Saeimā un aizstāv sagatavotos likumprojektus, taču ikdienā mums neatliek pietiekami laika palūkoties uz nozares attīstību kopumā. Šo komisijas sēdi vēlamies pilnībā veltīt tam, lai noskaidrotu, kā attīstās sociālā politika, kādas ir nozares darba prioritātes, un kādas jaunas likumdošanas iniciatīvas ir plānojusi par sociālajām lietām atbildīgā ministrija. Tāpat deputātiem interesē, kā ministrijas struktūrā veiktās izmaiņas palīdzēs uzlabot ierēdņu darba kvalitāti,” norāda Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētaja Aija Barča.

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas izbraukuma sēde Labklājības ministrijā notiks trešdien, 12.decembrī, plkst.10.00 Labklājības ministrijā, Skolas ielā 28.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt