Saeimas deputāti ar Valsts prezidentu pārrunās ārpolitikas aktualitātes

(24.11.2010.)

Saeimas Ārlietu komisijas un Eiropas lietu komisijas deputāti ceturtdien, 25.novembrī tiksies ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, lai pārrunātu Latvijas ārpolitikas aktualitātes un Eiropas Savienības dienaskārtības jautājumus.

„Ar Valsts prezidentu tiksimies, lai sniegtu savu redzējumu par Latvijas ārpolitikas prioritātēm, kā arī, lai uzklausītu Valda Zatlera viedokli par šā brīža aktuālākajiem ārpolitikas jautājumiem,” pauž Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Ojārs Kalniņš.

„Īpašu uzmanību sarunā plānojam pievērst iespējamajai Valsts prezidenta vizītei Maskavā. Tāpat esam iecerējuši ar prezidentu pārrunāt nesen Lisabonā notikušā NATO samita rezultātus, tostarp tajā apstiprināto jauno NATO stratēģisko koncepciju,” uzsver Ārlietu komisijas priekšsēdētājs.

Ārlietu komisijas un Eiropas lietu komisijas deputāti ar Valsts prezidentu tiksies trešdien, 25.novembrī, plkst.15.00 Rīgas pilī, Pils laukumā 3.

 

Informācija medijiem:
Foto, video iespēja tikšanās sākumā. Par akreditāciju lūdzam interesēties Valsts prezidenta kancelejas Preses dienestā.

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt