Saeimas priekšsēdētāja uzņēmējiem pateicas par ieguldījumu valsts tautsaimniecībā un uzņēmējdarbības prestiža stiprināšanā

(16.11.2016.)
Gallery

“Jūs, uzņēmēji, esat viena no aktīvākajām sabiedrības grupām. Jūs stiprināt Latviju ar savām idejām, ar savu uzņēmību, atbildību un sūru ikdienas darbu. Jūsu ieguldījums Latvijas labā ir nepārvērtējams. Jūs virzāt tautsaimniecību, radāt darbavietas, jūsu maksātie nodokļi veido mūsu valsts budžeta lielākos ieņēmumus. Paldies par jūsu darbu!” To uzsvēra Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece trešdien, 16.novembrī, piedaloties Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Gada balvas 2016 pasniegšanas svinīgajā ceremonijā un pasniedzot balvu labākajam darba devējam Rīgā. Šogad šo balvu saņēma uzņēmums “Tele2”.

Uzrunājot klātesošos, I.Mūrniece arī akcentēja uzņēmēju prestiža stiprināšanu: “Mēs esam tie, kuri šodien veido Latviju. Mēs vedam Latviju uz simtgadi! Leposimies ar savu valsti, ar saviem uzņēmējiem, ar saviem cilvēkiem!”

Saeimas priekšsēdētāja pateicās LDDK par to, ka tā pratusi apvienot uzņēmējus, darba devējus un kā nacionālais sociālais partneris aktīvi piedalās visās nozīmīgākajās valsts norisēs. “Konfederācija ir ļoti nopietns spēlētājs likumdošanas procesā. Daudzreiz – ciets rieksts valdībai un parlamentam, bet vienmēr profesionāls, konstruktīvs un vērsts uz sadarbību,” sacīja I.Mūrniece.

LDDK tradicionāli apbalvo labākos darba devējus Latgalē, Zemgalē, Kurzemē, Vidzemē, Rīgā un Rīgas reģionā, savukārt lielākie uzņēmumi sacenšas par labākā Latvijas darba devēja titulu. Balvas pasniegšanas mērķis ir izcelt darba devēju nozīmi un ieguldījumu reģionu izaugsmē, stimulēt uzņēmējdarbību veicinošas publiskā sektora prakses attīstību visā Latvijā un labās prakses apmaiņu nozaru un reģionu līmeņos.

 

 

 

Saeimas Preses dienests

Svētdien, 30.jūnijā