Saeimā viesosies Ukrainas parlamentārieši

(27.11.2013.)

No 28. līdz 30.novembrim vizītē Latvijā uzturēsies Ukrainas parlamenta deputātu grupas starpparlamentu sadarbībai ar Latvijas Republiku delegācija. 

Apmeklējot Saeimu, Ukrainas parlamentārieši tiksies ar Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Ukrainas parlamentu vadītāju Andreju Klementjevu, kā arī ar Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas priekšsēdētāju Vitāliju Orlovu un apakškomisijas deputātiem. 

Vizītes ietvaros Ukrainas parlamenta deputātiem paredzēta viesošanās Valsts izglītības satura centrā, Rīgas Stradiņa Universitātē, kūrorta rehabilitācijas centrā „Jaunķemeri”, SIA „Lattelecom” datu centrā DATTUM, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā. 

Pieredzes apmaiņas vizītē Ukrainas parlamentu pārstāvēs deputātu grupas starpparlamentu sadarbībai ar Latvijas Republiku vadītājs, Informatizācijas un informācijas tehnoloģiju komitejas pārstāvis Ruslans Lukjančuks, Veselības aizsardzības komitejas Farmācijas attīstības, farmācijas aktivitāšu, medicīnas produktu ražošanas un apgrozījuma, mūsdienu medicīnisko tehnoloģiju attīstības likumdošanas atbalsta apakškomitejas priekšsēdētājs Andrejs Šipko un Nodokļu un muitas politikas komitejas Nodokļu kodeksa pilnveidošanas, kopējo nodokļu administrēšanas un nodokļu parāda apakškomitejas priekšsēdētājs Dmitrijs Svjatašs.  

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā