Saeimas hokeja komanda draudzības spēlē rītdien tiksies ar Valmieras pašvaldību

(12.04.2013.)

Vai arī šogad hokejā spēcīgāka ir Saeimas komanda ― tas tiks noskaidrots sestdien, 13.aprīlī, kad Saeimas un Valmieras pašvaldības hokeja komandas draudzības spēlē atkal tiksies hokeja laukumā.

„Šis būs atbildes mačs pagājušā gada draudzības spēlei, kad ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienos Saeimas hokeja komanda pieveica Valmieras pašvaldības komandu, izcīnot Valmieras domes ceļojošo kausu,” stāsta valmierietis, hokeja spēles organizators Saeimas deputāts Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK).

Plānots, ka Saeimas hokeja komandas sastāvā spēlēs komandas kapteinis Saeimas deputāts Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), kā arī deputāti Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK), Rihards Eigims (ZZS), Andrejs Elksniņš (SC), Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK), Raimonds Rubiks (SC) un Viktors Valainis, kā arī Saeimas darbinieki un viņu ģimenes locekļi.

Spēles atklāšanas uzrunu aicināta teikt Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa un Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis. Savukārt pirms spēles tiks apbalvotas Vidzemes skolu sacensību „Ledus gladiators” labākās komandas.

Uzvarētāja komanda saņems Valmieras domes ceļojošo kausu, kurš patlaban atrodas Saeimā.

Spēles izdevumus dalībnieki sedz no saviem personīgajiem līdzekļiem.

Hokeja spēle notiks sestdien, 13.aprīlī, plkst.15.00 Vidzemes olimpiskā centra ledus hallē, Rīgas ielā 91, Valmierā. Skatītājiem ieeja bez maksas.

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt