Solvita Āboltiņa uzrunās LOK Ģenerālās asamblejas sesijas dalībniekus

(14.03.2013.)

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piektdien, 15.martā, pēc Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta Aldona Vrubļevska ielūguma piedalīsies gadskārtējā LOK Ģenerālās asamblejas sesijā, kur uzrunās sesijas dalībniekus.

Latvijas izcilāko sportistu sumināšana arī Saeimas namā ir kļuvusi par tradīciju. Pagājušajā nedēļā S.Āboltiņa Saeimā sveica izcilākos Latvijas skeletonistus, bobslejistus un kamaniņu braucējus ar augstajiem sasniegumiem aizvadītajā sezonā. Tikšanās laikā Saeimas priekšsēdētāja uzsvēra, ka šī ziema bijusi medaļām bagāta un pauda cerību, ka tas ir tikai iesildīšanās posms pirms olimpiādes. Arī gatavošanās XXII Ziemas Olimpiskajām spēlēm Sočos ir LOK Ģenerālās asamblejas darba kārtībā.

LOK Ģenerālās asamblejas sesijā tās dalībnieki pārrunās arī olimpiskajai sabiedrībai būtiskus jautājumus – aizvadītajā gadā paveikto, LOK budžeta izpildi pērn un šī gada LOK finansējumu, kā arī grozījumus LOK statūtos.

LOK Ģenerālās asamblejas sesija notiks piektdien, 15.martā, plkst.11.00 viesnīcā „Radisson Blu Daugava Hotel” Kuģu ielā 24, Rīgā.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā