Vēl var pieteikties fotokonkursā, kura balva – brauciens ar patruļkuģi

(04.10.2012.)

Lai veicinātu skolēnu interesi par valsts aizsardzību un drošību, tuvojoties Lāčplēša dienai, skolēni aicināti piedalīties Saeimas rīkotajā fotogrāfiju konkursā „Drošs savā Latvijā”. Skolēni aicināti paraudzīties uz mūsu valsts drošību un fotogrāfijā pastāstīt, kā katrs saprot savas ģimenes, draugu, skolas vai visas valsts drošību. Fotogrāfijas konkursam var iesūtīt vēl 21 dienu līdz 25.oktobrim.

Desmit labāko darbu autorus gaida balva − unikāls izbraukums ar pirmo Latvijā būvēto patruļkuģi un ekskursija kuģu būvētavā. Konkursa uzvarētāji varēs ekskursijā apmeklēt arī Saeimas namu un piedalīties fotogrāfiju izstādes atklāšanā.

Iesūtītās fotogrāfijas vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas deputāti, Nacionālo bruņoto spēku komandieris Raimonds Graube, Saeimas Sabiedrisko attiecību biroja pārstāvis, kā arī profesionāls fotogrāfs. 

Skolēni aicināti fotogrāfijas līdz šī gada 25.oktobrim sūtīt uz e-pastu info@saeima.lv vai datu nesējā pa pastu uz Jēkaba ielu 11, Rīgā LV-1811, norādot savu vārdu, uzvārdu, skolu, klasi, kontakttālruņa numuru un e-pasta adresi.

Ar konkursa nolikumu un plašāku informāciju var iepazīties Saeimas mājas lapā http://ej.uz/j1cd

 


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde