Saeimā viesosies Albānijas parlamenta delegācija

(31.08.2012.)

Latvijā no 2.septembra līdz 6.septembrim vizītē uzturēsies Albānijas parlamenta deputāti un darbinieki, lai iepazītos ar Latvijas pieredzi Eiropas Savienības integrācijas procesā.

Apmeklējot Saeimu, viesi tiksies ar Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Kalniņu, Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas biedru Ati Lejiņu un komisijas sekretāru Igoru Pimenovu, deputātu grupas sadarbībai ar Albānijas parlamentu priekšsēdētāju Ivanu Klementjevu un grupas deputātiem, Saeimas Kancelejas direktoru Māri Steinu, Saeimas Juridiskā biroja vadītāju Gunāru Kusiņu, Saeimas starpparlamentu attiecību biroja vadītāju Sandru Pauru, Saeimas Sabiedrisko attiecību biroja vadītāju Leldi Rāfeldi, Saeimas Informācijas nodaļas vadītāju Anitu Dūdiņu, kā arī Saeimas Eiropas lietu komisijas bijušajiem vadītājiem Edvīnu Inkēnu un Oskaru Kastēnu un Saeimas Eiropas lietu komisijas darbiniekiem.

Viesiem paredzēta tikšanās arī ar Ārlietu ministrijas, Tieslietu ministrijas un Pārresoru koordinācijas centra pārstāvjiem.

Albānijas parlamenta pārstāvju delegāciju vadīs Eiropas integrācijas komisijas priekšsēdētājs Ditmirs Bušati (Ditmir Bushati). Tās sastāvā ir šīs komisijas priekšsēdētāja biedrs Mesila Doda (Mesila Doda) un komisijas locekļi Arenca Trašani (Arenca Trashani) un Taulants Balla (Taulant Balla), Eiropas integrācijas komisijas un Tautsaimniecības un finanšu komisijas loceklis Šerefedins Šehu (Sherefedin Shehu), kā arī Juridiskās saskaņošanas nodaļas pārstāvji.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt