Ivans Klementjevs sveic Martinu Dukuru ar pasaules čempiona titula izcīnīšanu

(27.02.2012.)

Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Ivans Klementjevs sveic Martinu Dukuru ar ASV pilsētā Leikplesidā svētdien, 26.februārī, izcīnīto zelta medaļu pasaules čempionātā skeletonā.

„Šīs uzvaras un visu nozīmīgo panākumu pamatā ir Jūsu milzu ieguldītais darbs, cīņasspars un stabilitāte parādīt labāko sniegumu neatkarīgi no laikapstākļiem, trases īpatnībām un citiem ārējiem faktoriem,” apsveikuma vēstulē uzsver I.Klementjevs.

Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs pateicas visai Dukuru ģimenei par ieguldījumu skeletona attīstībā un atbalstu lielo uzvaru kaldināšanā. „Jūsu panākumi mums – līdzjutējiem - ļauj gūt lielu pozitīvu emociju lādiņu un izjust lepnumu par Latviju,” pauž I.Klementjevs. Viņš novēl M.Dukuram saglabāt izcilo sportisko formu, lai plūktu uzvaras laurus 2014.gada olimpiskajās spēlēs Sočos.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt