Ievēlēta vadība divām Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas apakškomisijām

(24.11.2011.)

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas divas izveidotās apakškomisijas ceturtdien, 24.novembrīs, ievēlēja savu vadību.

Par Nacionālā attīstības plāna izstrādes un ieviešanas apakškomisijas priekšsēdētāju šodien tika ievēlēts Raimonds Vējonis (ZZS), bet par apakškomisijas sekretāru – Viktors Jakovļevs (SC).

Apakškomisijā strādās arī deputāti Inga Bite (ZRP), Lolita Čigāne (Vienotība), Sergejs Dolgopolovs (SC), Iveta Grigule (ZZS), Ilona Jurševska (ZZS), Zanda Kalniņa-Lukaševica (ZRP), Rasma Kārkliņa (Vienotība), Valdis Liepiņš (ZRP), Ingmārs Līdaka (ZZS), Vladimirs Reskājs (SC), Dāvis Stalts (VL-TB/LNNK), Juris Viļums (ZRP) un Ivars Zariņš (SC).

Šodien ievēlēta vadība arī Mājokļu jautājumu apakškomisijai – tās priekšsēdētāja pienākumus pildīs Aleksandrs Sakovskis (SC), bet apakškomisijas sekretārs būs Viktors Valainis. 

Apakškomisijā tāpat strādās deputāti Guntars Bilsēns (ZRP), Einārs Cilinskis (VL-TB/LNNK), Sergejs Dolgopolovs (SC), Gunārs Igaunis (ZRP), Marjana Ivanova-Jevsejeva (SC), Viktors Jakovļevs (SC), Igors Meļņikovs (SC), Klāvs Olšteins, Artūrs Rubiks (SC), Ivars Zariņš (SC) un Igors Zujevs (SC).

Apakškomisijas, kuru darbs saistīts ar mājokļa jautājumiem un mūsu valsts nākotnes attīstību, strādājušas arī iepriekšējos parlamenta sasaukumos.  

Saeimas deputāti nesaņem papildu atalgojumu par piedalīšanos komisiju un apakškomisiju sēdēs.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija no saviem locekļiem var ievēlēt ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā