Saeimas komisijas šodien apspriedīs ES fondu izmantošanas kontroli

(28.04.2011.)

Saeimas Eiropas lietu komisijas un Korupcijas novēršanas apakškomisijas deputāti ceturtdien, 28.aprīlī, uz kopīgu sēdi aicinājuši Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieku Normundu Vilnīti, lai apspriestu, kā birojam veicas, kontrolējot Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda izmantošanu. 

„Šodienas sēdē esam aicinājuši biroja priekšnieku mūs informēt par veiktajām pārbaudēm un konstatētajiem pārkāpumiem fondu apguvē, jo Eiropas Savienības fondu līdzekļu piešķiršanas un lietderīgas izmantošanas kontrole ir viena mūsu prioritātēm,” informē Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājs Imants Lieģis.

Eiropas lietu komisijas un Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas Korupcijas novēršanas apakškomisijas kopīgā sēde notiks šodien, 28.aprīlī, Saeimas Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11, plkst.15.00.


 Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt