Saeimas deputāti tiksies ar ES auditoru pārstāvi

(09.11.2010.)

Saeimas deputāti no trim Saeimas komisijām - Eiropas lietu komisijas, Juridiskās komisijas, Publisko izdevumu un revīzijas komisijas - trešdien, 10.novembrī, tiksies ar Eiropas Revīzijas palātas locekli Igoru Ludboržu, lai iepazītos ar Eiropas Revīzijas palātas ziņojumu par Eiropas Savienības (ES) finansējuma izlietojumu 2009.gadā.

„Ikgadējās tikšanās laikā ar Latvijas pārstāvi Eiropas Revīzijas palātā skaidrosim, kā Eiropas Savienības auditoru ziņojumā izskatās mūsu valsts,” norāda komisijas priekšsēdētājs Imants Lieģis.

Deputātus īpaši interesē Eiropas Revīzijas palātas atzinums par ES fondu līdzekļu izlietojumu Latvijā. Ņemot vērā ES finansējuma lielo nozīmi Latvijas ekonomikas izaugsmes veicināšanā, Saeimas deputāti vēlas pārliecināties, vai šie līdzekļi izmantoti atbilstoši likumu prasībām.

Saeimas komisijas tikšanās ar Eiropas Revīzijas palātas locekli I.Ludboržu notiks trešdien, 10.novembrī, plkst.16.00 Saeimas Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt