Sākoties jaunajam mācību gadam, Saeimas deputāti viesosies skolās

(31.08.2010.)

Sākoties jaunajam mācību gadam, Saeimas deputāti apmeklēs skolas un citas mācību iestādes, lai tiktos ar skolēniem un sveiktu viņus.

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze ar skolēniem jaunā mācību gada sākumā plānojis tikties 3.septembrī, kad viesosies Ventspils 4.vidusskolā.  

Savukārt Saeimas priekšsēdētāja biedre Solvita Āboltiņa 1.septembrī dosies uz Rīgas Franču liceju, Saeimas priekšsēdētāja biedre Karina Pētersone viesosies Vaivaru pamatskolā un tiksies ar Vecpiebalgas puses skolotājiem, bet Saeimas sekretārs Dzintars Rasnačs Juridiskās koledžas studentiem lasīs lekciju par likumdošanas darbu Latvijā.

1.septembrī deputāte Silva Bendrāte (JL) viesosies Viļa Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzijā, Madars Lasmanis (JL) - Rīgas Franču licejā, Liene Liepiņa (JL) - Priekuļu vidusskolā, Dzintars Zaķis (JL) - Jēkabpils Valsts ģimnāzijā, Inguna Rībena (JL) - Rīgas 49.vidusskolā, bet Alberts Krūmiņš (JL) - Garkalnes pamatskolā. Savukārt deputāts Ainars Latkovskis (JL) Siguldā tiksies ar 3.pamatskolas un ģimnāzijas skolēniem, bet deputāts Guntis Bērziņš (JL) - ar privātskolas „Patnis” audzēkņiem.

Saeimas deputāts Māris Ārbergs (TP) Zinību dienā viesosies Talsu pamatskolā, Uldis Briedis (TP) - Saldus pamatskolā, Juris Dalbiņš (TP) - Bauskas 1.vidusskolā, Vents Armands Krauklis (TP) - Valkas ģimnāzijā, Māris Kučinskis (TP) - Valmieras sākumskolā, Raimonds Pauls (TP) - Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā, Jānis Porietis (TP) - Alfrēda Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolā, Mareks Segliņš (TP) - Mārupes vidusskolā, Jānis Dukšinskis (LPP/LC) - Latgales Transporta un sakaru tehniskajā skolā, Ainars Baštiks (LPP/LC) - Liepājas Raiņa 6.vidusskolā un Oskars Kastēns (LPP/LC) - Rīgas Purvciema ģimnāzijā.

Savukārt deputāts Jānis Eglītis (TP) dosies uz Preiļu Valsts ģimnāziju, Preiļu 1.pamatskolu un Riebiņu vidusskolu, Oskars Spurdziņš (TP) Valmierā tiksies ar pilsētas ģimnāzijas un pamatskolas skolēniem, Imants Valers (TP) - ar Smārdes pamatskolas un Milzkalnes sākumskolas skolēniem, bet deputāte Ērika Zommere (TP) sveiks Jelgavas skolu audzēkņus.

Deputāts Anatolijs Mackevičs (LPP/LC) 1.septembrī Daugavpilī viesosies Celtnieku profesionālajā vidusskolā un 16.vidusskolā, kā arī Daugavpils novada Salienas vidusskolā, Vitālijs Aizbalts (LPP/LC) - Silenes vidusskolā un Sventes vidusskolā, bet Dzintars Jaundžeikars (LPP/LC) sveiks Murjāņu sporta ģimnāzijas un Tilžas internātskolas audzēkņus.

Liepājas 7.vidusskolā rītdien viesosies deputāts Valērijs Agešins (SC), Jēkabpils 2.vidusskolā - Vitālijs Orlovs (SC), Rēzeknes Valsts poļu ģimnāzijā - Jānis Tutins (SC), Rīgas Zolitūdes ģimnāzijā - Mihails Zemļinskis (SC), Rīgas 76.vidusskolā - Aleksejs Holostovs (SC), Rīgas 37.vidusskolā - Ivans Klementjevs (SC) un Aglonas novada Grāveru pamatskolā - Ivans Ribakovs (SC).

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt