Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze sveic konferences dalībniekus Ventspilī

(13.04.2010.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze otrdien, 13.aprīlī, nosūtījis apsveikuma uzrunu Ventspilī notiekošās konferences „Ventspils paralēle III. Pilsēta gadsimtu zīmēs un zīmolos” dalībniekiem.

„Ventspilnieki prot gan turēt godā savas pilsētas vēsturi, gan gādāt par pilsētas nepārtrauktu un dinamisku attīstību,” uzrunā uzsver Saeimas priekšsēdētājs. „No sirds priecājos, ka Ventspils pilsēta turpina tradīciju reizi divos gados organizēt zinātnisku konferenci, kurā atskatās uz pilsētas vēsturi un pārrunā pilsētas attīstībai nozīmīgus jautājumus.”

„Tas, kāda Ventspils ir šodien, ir visu ventspilnieku kopīga un neatlaidīga darba rezultāts, un es domāju, ka ventspilnieki var lepoties ar paveikto,” pauž G.Daudze.

„Šogad Ventspils atzīmē savu 720. jubileju. Pēc dažām nedēļām 4.maijā svinēsim arī mūsu valsts neatkarības atjaunošanas divdesmito gadadienu,” norāda Saeimas priekšsēdētājs. Atskatoties uz divdesmit neatkarības gadiem, G.Daudze atzīst, ka Ventspils ir strauji attīstījusies un pratusi maksimāli izmantot šī laika piedāvātās iespējas.

Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes uzruna tiks nolasīta šodien Ventspilī notiekošajā konferencē „Ventspils paralēle III. Pilsēta gadsimtu zīmēs un zīmolos”. Konference tiek organizēta par godu Ventspils pilsētas 720 gadu jubilejai.




Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā