Saeimas deputāti Preiļos diskutēs par uzņēmējdarbības attīstību Latgalē

(12.04.2010.)

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti otrdien, 13.aprīlī, ar pašvaldību vadītājiem un institūciju atbildīgajām amatpersonām diskutēs par uzņēmējdarbībai labvēlīgas vides radīšanu Latgalē.

Tāpat komisijas darba kārtībā būs jautājums par Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu pieejamību videi draudzīgas enerģētikas veicināšanai, tostarp koģenerācijas elektrostaciju attīstību.

Uz sēdi uzaicināti Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas, Vides ministrijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas pārstāvji, Latgales novadu un domju vadītāji, kā arī darba devēju, enerģētikas nozares nevalstisko organizāciju un Latgales plānošanas reģiona pārstāvji.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas sēde notiks otrdien, 13.aprīlī, plkst.10.00 Preiļu novada domē, Preiļos, Raiņa bulvārī 19.




Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt