Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze Polijas vēstniecībā parakstās līdzjūtības grāmatā

(12.04.2010.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze pirmdien, 12.aprīlī, Polijas Republikas vēstniecībā Rīgā parakstījies līdzjūtības grāmatā, pieminot Polijas prezidenta Leha Kačinska (Lech Kaczynski), kā arī citu augstu Polijas amatpersonu un sabiedrisko darbinieku bojāeju aviokatastrofā.

„Šajā skumju brīdī esmu kopā ar Polijas tautu, Latvijas poļu kopienu un kolēģiem Polijas Sejmā un Senātā,” līdzjūtības grāmatā ierakstīja Saeimas priekšsēdētājs.

Sarunā ar Polijas vēstnieku Ježiju Mareku Novakovski (Jerzy Marek Nowakowski), G.Daudze apliecināja, ka starp Saeimu un Polijas parlamenta abām palātām izveidojušās īpaši ciešas un draudzīgas attiecības. „Ņemot vērā, ka traģiskajā aviokatastrofā dzīvību zaudējuši arī vairāki Polijas parlamentārieši, tostarp Sejma un Senāta vicespīkeri, mums visiem šis ir ļoti smags trieciens,” teica Saeimas priekšsēdētājs. 


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt