Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tiksies ar sociālajiem partneriem

(06.11.2009.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze pirmdien, 9.novembrī, tiksies ar sociālajiem partneriem, lai pārrunātu 2010.gada valsts budžeta pieņemšanas gaitu un iespējamos priekšlikumus.

„Saeimas sadarbība ar nevalstiskajām un profesionālajām organizācijām ikdienas darbā kļuvusi par ierastu praksi, tomēr patlaban, parlamentā izskatot valsts budžetu, sociālo partneru viedoklis ir īpaši būtisks, jo viņi pārstāv gan darba devēju, gan darba ņēmēju, gan arī pašvaldību intereses. Šis ir sarežģīts budžets, tādēļ ir svarīgi vienoties par visām pusēm pieņemamāko iespējamo kompromisu,” uzsver Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze.

G.Daudze tiksies ar Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidentu Vitāliju Gavrilovu un ģenerāldirektori Elīnu Egli, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāju Pēteri Krīgeru un Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdi Andri Jaunsleini. Tāpat sarunās piedalīsies Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Guntis Bērziņš un premjerministra pārstāvētās partijas Jaunais laiks valdes priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Tikšanās ar sociālajiem partneriem notiks pirmdien, 9.novembrī, plkst.11.00 Saeimas priekšsēdētāja apspriežu zālē, Jēkaba ielā 11.

Informācija medijiem:
Pirms tikšanās - foto un video iespēja. Mediju pārstāvjus lūdzam ierasties Dāvanu zālē, Jēkaba ielā 11 līdz plkst.10.55.

Pēc sarunas ar sociālajiem partneriem Saeimas priekšsēdētājs tiksies ar mediju pārstāvjiem.





Saeimas Preses dienests

Piektdien, 26.aprīlī
09:00  11. Jauniešu Saeima