Saeimas komisija tiksies ar NBS Instruktoru skolas kursantiem

(01.10.2009.)

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Juris Dalbiņš un komisijas deputāti piektdien, 2.oktobrī, tiksies ar Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Instruktoru skolas kursantiem.

„Šādas tikšanās ar kursantiem rīkojam katru gadu un Instruktoru skola tās iekļāvusi savā mācību programmā. Topošajiem bruņoto spēku instruktoriem tā ir laba iespēja nepastarpināti iepazīties ar Latvijas likumdevēja darbu,” norāda J.Dalbiņš, atzīstot, ka ne mazāk būtiska ir arī šādu tikšanos sniegtā atgriezeniskā saite. „Mums ir būtiski uzklausīt kursantu viedokli par situāciju Nacionālajos bruņotajos spēkos un tieši šādu sarunu laikā iespējams identificēt problēmas, kuru risināšanā nepieciešama mūsu komisijas līdzdalība,” uzsver komisijas priekšsēdētājs.

Tikšanās laikā deputāti NBS Instruktoru skolas kursantus iepazīstinās ar komisijas darbības sfērām un to, kā tiek nodrošināta parlamentārā kontrole aizsardzības un iekšlietu sfērās. Tāpat kursanti iepazīsies arī ar likumdošanas procesu un Saeimas darbu, kā arī dosies ekskursijā pa Saeimas namu.

Tikšanās notiks piektdien, 2.oktobrī, plkst.8.30 Jēkaba ielā 11, Saeimas Sarkanajā zālē.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde