Saeimas deputāti apmeklēs Talsu un Kuldīgas sociālās iestādes

(14.05.2009.)

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija piektdien, 15.maijā, dosies izbraukuma sēdē uz Talsiem un Kuldīgu, kur apmeklēs sociālās aprūpes iestādes un tiksies ar pensionāru pārstāvjiem.

„Komisijas deputāti regulāri dodas izbraukumos uz sociālajām iestādēm valsts reģionos, jo tikai klātienē var novērtēt to darbu un iedzīvotājiem sniegto pakalpojumu kvalitāti. Šoreiz Kurzemes pusē lūkosim, kas ekonomiskās krīzes apstākļos mainījies valsts un pašvaldību iestāžu darbā un kādas ir akūtākās problēmas, ar kurām pēc palīdzības vēršas iedzīvotāji,” informē komisijas priekšsēdētāja Aija Barča.

Talsos Sociālo un darba lietu komisijas deputāti tiksies ar pilsētas domes vadību, apmeklēs pašvaldības sociālo dienestu un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūru (VSAA), kā arī tiksies ar Talsu pensionāru organizācijas pārstāvjiem. Tāpat deputāti apmeklēs Talsu sociālās aprūpes centru „Veģi”.

Vizītes laikā Kuldīgā Sociālo un darba lietu komisija apmeklēs pašvaldības sociālo dienestu un VSAA, kā arī Valsts darba inspekcijas un Nodarbinātības valsts aģentūras reģionālās nodaļas.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 26.aprīlī
09:00  11. Jauniešu Saeima