Futbolā spēkiem mērosies Saeimas un Vācijas landtāga deputāti

(13.10.2010.)

Piektdien, 15.oktobrī, pēc Vācijas parlamentāriešu iniciatīvas organizētā futbola spēlē tiksies Saeimas deputāti un viņu kolēģi no Vācijas Federatīvās Republikas Ziemeļreinas - Vestfālenes federālās zemes parlamenta.

„Vācijai jau tradicionāli ir ļoti spēcīgas futbola komandas. Šo piektdien tiksimies ar Vācijas kolēģiem, lai pārliecinātos vai tikpat spēcīgi futbolā ir arī viņu parlamentārieši,” informē Latvijas komandas kapteinis Vitālijs Orlovs.

Saeimu futbola komandā pārstāvēs virkne mūsu parlamenta deputātu. Komandas kapteinis būs Vitālijs Orlovs (SC), tajā spēlēs Ainars Latkovskis (JL), Ivans Klementjevs (SC), Māris Kučinskis (TP), Jānis Eglītis (TP), Vitālijs Aizbalts (LPP/LC), Aleksejs Holostovs (SC), kā arī Visvaldis Lācis (VL-TB/LNNK). Tāpat komandā aicināti spēlēt arī Uldis Augulis, Raimonds Vējonis, Rihards Eigims un Dmitrijs Rodionovs, kuri saskaņā ar provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem ir ievēlēti 10.Saeimā.

Saeimas futbola komanda izveidota jau 8.Saeimas laikā 2002.gadā.

Latvijas un Vācijas politiķu futbola mačs plānots piektdien, 15.oktobrī, plkst.19.00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b.


Futbola spēles laikā mediju pārstāvjiem foto un video iespēja. Īpaša caurlaide iekļūšanai nav nepieciešama.



Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī