Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tiksies ar autorallija „Kurzeme 2010” dalībniekiem

(21.09.2010.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze trešdien, 22.septembrī, Saeimā pieņems Latvijas autorallija čempionāta sestā posma „Kurzeme 2010” dalībniekus un Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāju Uldi Sesku. Pēc tikšanās Saeimas priekšsēdētājs autosportistiem un Liepājas pilsētas pārstāvjiem personīgi vadīs ekskursiju pa Saeimas namu.

Tikšanās laikā G.Daudze arī svinīgi sveiks motokrosistu Dāvi Līvu, pasniedzot apbalvojumu - kausu „Ātrākais pilsētas ātrumposmā”. Viņš pārstāvēja motokrosistus izaicinājuma sacensībās pret rallistiem pilsētas ātrumposma trasē, un divu braucienu summā jaunais motokrosa talants uzrādīja par sešām sekundes simtdaļām labāku laiku nekā ātrākā rallija ekipāža.

Rallija „Kurzeme 2010” ātrākos jaunos rallistus un viņu trenerus, kā arī pieredzējušos autosportistus īpašā ekskursijā apmeklēt Saeimu G.Daudze aicināja 28.augustā, kad rallija uzvarētājiem Liepājā pasniedza izcīnītos kausus un diplomus. Saeimas priekšsēdētājs kopā ar Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāju U.Sesku sumināja pirmo trīs vietu ieguvējus rallija Super 1600 klasē, junioru čempionu kausā, 2 WD grupā, A plus grupā un N4 grupā, kā arī komandu ieskaitē un rallija absolūtajā ieskaitē.

Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes tikšanās ar rallija „Kurzeme 2010” uzvarētājiem un Liepājas pilsētas pārstāvjiem notiks trešdien, 22.septembrī, plkst.13.00 Saeimas priekšsēdētāja darba kabinetā, Jēkaba ielā 11.


Informācija medijiem:
Tikšanās sākumā - foto un video iespēja. Mediju pārstāvjus lūdzam ierasties Dāvanu zālē, Jēkaba ielā 11 (3.stāvā), līdz plkst.12.55. Foto un video iespējama arī ekskursijas laikā pa Saeimas namu.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde