Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze un komisiju vadītāji tiksies ar valsts kontrolieri

(15.03.2010.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze un vairāku parlamenta komisiju vadītāji otrdien, 16.martā, tiksies ar valsts kontrolieri Ingunu Sudrabu. Tikšanās laikā plānots pārrunāt nepieciešamās izmaiņas normatīvajos aktos, kas veicinātu mērķtiecīgu un efektīvu valsts budžeta līdzekļu izlietojumu. 

Ar valsts kontrolieri plāno tikties Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Guntis Bērziņš, Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētājs Oskars Spurdziņš, Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš un Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis.

Saeimas priekšsēdētājs un valsts kontroliere vienojās par šādu tikšanos pirms divām nedēļām, apspriežot turpmāko sadarbību likumdošanas uzlabošanā.

Saeimas amatpersonu un valsts kontrolieres tikšanās notiks otrdien, 16.martā, plkst.15.00 Saeimas priekšsēdētāja apspriežu zālē, Jēkaba ielā 11.


Informācija medijiem:
Tikšanās sākumā - foto un video iespēja. Mediju pārstāvjus lūdzam ierasties Dāvanu zālē, Jēkaba ielā 11 (3.stāvā), līdz plkst.14.50.

Dāvanu zālē pēc amatpersonu sarunas paredzēta tikšanās ar mediju pārstāvjiem.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt