Saeimas apmeklētāju centrs atzīmēs gada jubileju

(25.01.2010.)

Ceturtdien, 28.janvārī, atzīmējot Saeimas Apmeklētāju un informācijas centra gada jubileju, Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze centra telpās atklās bērnu zīmējumu izstādi.

Apmeklētāju centrā būs aplūkojami Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu darbi, kuros mazie mākslinieki atklājuši savu skatījumu uz parlamentu. Jubilejas pasākumā aicināti piedalīties Saeimas Prezidija locekļi, kā arī Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas deputāti.

Pasākumā būs pieejama arī informācija par Apmeklētāju un informācijas centra darba rezultātiem.

Saeimas Apmeklētāju un informācijas centrs tika izveidots 2009.gada 29.janvārī, lai pilnveidotu parlamenta dialogu ar sabiedrību, kā arī veicinātu privātpersonu līdzdalību Saeimas darbā. Centra darbinieki sniedz uzziņas par parlamenta darbu, iespējām tikties ar Saeimas amatpersonām un apmeklēt Saeimas namu. Centra telpās var iepazīties arī ar informatīvajiem materiāliem un multimediju prezentācijām par Saeimu, tās vēsturi un darbu. Apmeklētāju centrā privātpersonas var iesniegt arī rakstveida iesniegumu Saeimai, kā arī uzzināt par iesnieguma virzību un atbildes sniegšanas termiņiem.

Apmeklētāju un informācijas centrs atrodas Rīgā, Jēkaba ielā 16 (ieeja no Trokšņu ielas). Tas pieņem apmeklētājus katru darba dienu no plkst.9.00 līdz 16.30. Lai iekļūtu centrā, nav nepieciešama caurlaide. Uzziņas iespējams saņemt ne tikai klātienē, bet arī pa Saeimas informatīvo tālruni 67087321 un e-pastu info@saeima.lv.

Saeimas Apmeklētāju un informācijas centra gada jubilejas pasākums notiks ceturtdien, 28.janvārī, plkst.13.00 Jēkaba ielā 16.




Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt