Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa izsaka līdzjūtību traģiski bojā gājušā hokejista Kārļa Skrastiņa ģimenei

(07.09.2011.)

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa trešdien, 7.septembrī, izsaka visdziļāko līdzjūtību aviokatastrofā traģiski bojā gājušā Latvijas hokejista Kārļa Skrastiņa ģimenei.

“Ziņa par Kārļa Skrastiņa pēkšņo zaudējumu ir liels trieciens mums visiem – gan viņa ģimenei, gan hokeja līdzjutējiem un ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Kārlis Skrastiņš bija ne tikai izcils sportists, bet arī patiess mūsu valsts patriots. Viņš vienmēr ir aizstāvējis Latvijas vārdu, spēlējot mūsu valsts hokeja izlasē,” uzsver S. Āboltiņa.

“Viņš vienmēr ir iedvesmojis mūs ar savu azartu un patriotismu hokeja laukumā un devis ierosmi jauniešiem uzsākt sporta gaitas. Kārlis Skrastiņš bija viens no tiem, kas godam nesa Latvijas vārdu pasaulē. Šajā traģiskajā dienā savās domās esmu kopā ar Kārļa sievu Zani, viņu bērniem un tuviniekiem,” saka S. Āboltiņa.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt