Saeimas priekšsēdētāja pasniedz balvu “Gada cilvēks medicīnā 2015” profesoram Ugam Dumpim

(12.02.2016.)

 Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece piektdien, 12.februārī, pēc Latvijas Ārstu biedrības aicinājuma piedalījās medicīnas gada balvas pasniegšanas ceremonijā, sveicot aizvadītā gada labākos mediķus. Viņa pasniedza balvu nominācijā “Gada cilvēks medicīnā”, kuru šajā reizē saņēma ārsts infektologs un epidemiologs profesors Uga Dumpis.

 Uzrunājot klātesošos, Saeimas priekšsēdētāja teica: “Sastopot mediķus, mani vienmēr pārņem dziļas pateicības jūtas. Es godinu un cildinu to darbu, ko viņi ik dienu nepagurstot dara ikvienā ārstniecības iestādē – vai tas ir neliels ģimenes doktorāts, diagnostikas kabinets, laboratorija vai visaugstākā līmeņa operāciju zāle. Es pateicos arī Latvijas Ārstu biedrībai, kura jau sesto gadu rīko pasākumu “Gada balva medicīnā”, kurā uzvarētājus izšķir tautas balsojums. Tā ir lieliska iespēja pateikties mūsu mediķiem – ārstiem, māsiņām, vecmātēm, ārstu un māsu palīgiem, visiem, kuri ikdienā rūpējas, lai mēs sargātu pašu dārgāko – veselību.”

Saeimas Preses dienests

 

 

 

 

 

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt