Saeimā viesosies Kosovas parlamentārieši

(10.06.2013.)

No 10. līdz 12.jūnijam vizītē Latvijā uzturēsies Kosovas Republikas Asamblejas viceprezidents Glauks Koņufca (Glauk Konjufca) un viņa vadītā delegācija. Vizītes mērķis ir iepazīties ar Latvijas parlamenta pieredzi, veidojot dialogu ar sabiedrību, jo īpaši sadarbību ar nevalstiskajām organizācijām.

 Apmeklējot Saeimu, Kosovas parlamentārieši pirmdien,10.jūnijā, tiksies ar Saeimas priekšsēdētājas biedri Inesi Lībiņu-Egneri, Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedru Sergeju Potapkinu un deputātu Ati Lejiņu, kā arī ar Sociālo un darba lietu komisijas sekretāri Initu Bišofu.

Otrdien, 11.jūnijā, viesiem plānota tikšanās ar Juridiskā biroja vadītāju Gunāru Kusiņu un Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Zandu Kalniņu-Lukaševicu un komisijas deputātiem.

Savukārt trešdien, 12.jūnijā, Kosovas delegācijai paredzēta tikšanās ar Saeimas sekretāra biedru Jāni Vucānu un biedrības „Latvijas Pilsoniskā alianse” direktori Rasmu Pīpiķi.

G.Koņufcu vizītē Latvijā pavadīs Kosovas parlamenta Ekonomikas attīstības komitejas priekšsēdētājs Zenuns Pajaziti (Zenun Pajaziti) un deputāts Salihs Morina (Salih Morina), kā arī Kosovas nevalstisko organizāciju pārstāvji.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem