Saeimā viesosies Polijas parlamenta deputāts

(21.04.2011.)

No 26. līdz 29.aprīlim Saeimā viesosies Polijas parlamenta deputāts, Polijas – Latvijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājs Kazimežs Kleina (Kazimierz Kleina). 

Viesojoties Saeimā, K.Kleina tiksies ar Saeimas priekšsēdētājas biedru Gundaru Daudzi, Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Polijas parlamentu priekšsēdētāju Ivanu Klementjevu un grupas deputātiem, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju un Baltijas Asamblejas Latvijas delegācijas vadītāju Jāni Reiru, kā arī Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu Asamblejas Latvijas delegācijas vadītāju Ivetu Griguli.

Vizītes ietvaros Polijas parlamentārietis apmeklēs arī Rīgas domi, kur tiksies ar Rīgas pilsētas izpilddirektoru Juri Radzēviču. Tāpat viesis apmeklēs AS „Dzintars”, Okupācijas muzeju un Latvijas Nacionālo operu.

 

Vizītes programma

Otrdien, 26.aprīlī

13.55........Ierašanās.
Lidostā „Rīga”.

16.30........Tikšanās ar Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju un Baltijas Asamblejas Latvijas delegācijas vadītāju Jāni Reiru.
104.telpā, Jēkaba ielā 10/12. TV, foto iespēja tikšanās sākumā.
 

Trešdien, 27.aprīlī
  
09.00........Tikšanās ar Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Polijas parlamentu priekšsēdētāju Ivanu Klementjevu un grupas deputātiem.
Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11. TV, foto iespēja tikšanās sākumā.

09.35........ Vecrīgas apskate.

10.50........AS „Dzintars” apmeklējums.
Mālu ielā 30. TV, foto iespēja.
Kontaktpersona plašsaziņas līdzekļiem – AS „Dzintars” sabiedrisko attiecību speciāliste Kazimiera Puzo, tālr.: 67103933.

13.00........Tikšanās ar Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu Asamblejas Latvijas delegācijas vadītāju Ivetu Griguli.
 307.telpā, Jēkaba ielā 10/12. TV, foto iespēja tikšanās sākumā.

15.20........Okupācijas muzeja apmeklējums.
Strēlnieku laukumā 1. TV, foto iespēja.
Kontaktpersona plašsaziņas līdzekļiem – Okupācijas muzeja administrators Jānis Krūmiņš, tālr.: 67212715.


Ceturtdien, 28.aprīlī

09.30.......Tikšanās ar Rīgas pilsētas izpilddirektoru Juri Radzēviču.
Kamīnzālē, Rātslaukumā 1. TV, foto iespēja tikšanās sākumā.
Kontaktpersona plašsaziņas līdzekļiem – Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Agnese Lūse, tālr.: 67026104.

10.25........Saeimas nama apskate.
Jēkaba ielā 11.
 

Piektdien, 29.aprīlī

11.30.......Izlidošana uz Varšavu.
Lidostā „Rīga”.


Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, kas nav akreditēti darbam Saeimā, tiek aicināti iepriekš pieteikties Saeimas Preses dienestā.
Par jautājumiem, kas saistīti ar vizītes norisi citās institūcijās un plašsaziņas līdzekļu akreditāciju tajās, lūdzam savlaicīgi sazināties ar vizītes programmā norādītajām konkrētās institūcijas kontaktpersonām.

Piektdien, 29.martā