Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece piedalīsies LPS gadskārtējā kongresā

(17.08.2017.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece piektdien, 18.augustā, dosies uz Alūksni, kur piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) 28.kongresā.

I.Mūrniece uzrunās LPS kongresa delegātus, viesus un amatpersonas, kas savā profesionālajā darbībā ir atbildīgas par reģionālo attīstību novados un valstī kopumā. Pasākumā piedalīsies arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Ministru prezidents Māris Kučinskis. LPS kongress notiks Alūksnes Kultūras centrā Brūža ielā 7, sākums pulksten 10.00.

Reģionālās vizītes laikā Saeimas priekšsēdētāja apmeklēs arī Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Kājnieku skolu, kur tiksies ar tās vadību un jauniesauktajiem karavīriem. Kājnieku skolas pamatuzdevums ir apmācīt un sagatavot jauniesauktos karavīrus profesionālajam militārajam dienestam NBS. Vizīte Kājnieku skolā Lāčplēša ielā 1, Alūksnē, sāksies pulksten 12.00.

Saeimas priekšsēdētāja viesosies arī uzņēmumā “CEWOOD”, kas atrodas Alūksnes novada Jaunlaicenes pagastā. Uzņēmums ražo eksportspējīgu produkciju – cementētu koka ēveļskaidu plāksnes – un nesen atklājis jaunu, mūsdienīgu Eiropas līmeņa ražotni.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā