Saeimā atvērs likumdošanai veltītu Satversmes komentāru grāmatu

(10.06.2019.)

Otrdien, 11.jūnijā, Saeimas namā svinīgā pasākumā atvērs grāmatu “Latvijas Republikas Satversmes komentāri. V nodaļa. Likumdošana”.

Pasākumu atklās Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece. Klātesošos uzrunās arī viens no komentāru autoriem un jaunievēlētais Valsts prezidents Egils Levits, Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele un Satversmes komentāru zinātniskā projekta vadītājs Ringolds Balodis.   

Grāmatas “Latvijas Republikas Satversmes komentāri. V nodaļa. Likumdošana” autoru kolektīvu veido 40 zinātnieki, pētnieki un eksperti, vairums ir Latvijas Universitātes mācībspēki, praktiķi un juristi no Saeimas, Satversmes tiesas, Valsts prezidenta kancelejas un Tieslietu ministrijas.

Grāmata ir daļa no Satversmes zinātnisko komentāru projekta, un tā ir jau septītā komentētā Satversmes nodaļa. Monogrāfija ir veidota Latvijas Universitātes zinātniskā projekta ietvaros un izdota Latvijas Republikas oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” Grāmatu apgādā.

Grāmatas atvēršana notiks otrdien, 11.jūnijā, pulksten 14.00 Saeimas nama Dzeltenajā zālē, Rīgā, Jēkaba ielā 11.

 

Mediju ievērībai:

Mediju pārstāvjus, kuriem nav pastāvīgās akreditācijas darbam Saeimā, pasākuma atspoguļošanai lūdzam pieteikties, rakstot e-pastu prese@saeima.lv vai zvanot uz tālruni 67087244.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt