Saeimā diskutēs par digitālās demokrātijas risinājumiem

(01.02.2019.)

Saeimā pirmdien, 4.februārī, norisināsies darba seminārs “Jaunie digitālās demokrātijas rīki”. Tajā plānots runāt par to, kā ar jauniem digitāliem risinājumiem stiprināt sabiedrības līdzdalību politiskajos un rīcībpolitikas plānošanas procesos. 

Pasākumu rīko Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija un nodibinājuma “Sabiedrības Līdzdalības fonds” platforma “ManaBalss.lv”. 

Semināru atklās Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāja Janīna Kursīte-Pakule. Savukārt diskusiju ar ziņojumu ievadīs Saeimas sekretāra biedre Marija Golubeva. 

Plānots, ka seminārā par dažādiem digitālās demokrātijas risinājumiem, ar kuriem paredzēts uzlabot dialogu starp politikas veidotājiem un sabiedrību un padarīt to konstruktīvāku, runās platformas “ManaBalss.lv” vadītājs Imants Breidaks. 

Darba seminārs “Jaunie digitālās demokrātijas rīki” pirmdien, 4.februārī, norisināsies Saeimas Baltiešu zālē Jēkaba ielā 6/8, un tas sāksies pulksten 10.00. 

Mediju ievērībai:
Mediju pārstāvjus, kuriem nav pastāvīgās akreditācijas darbam Saeimā, pasākuma atspoguļošanai lūdzam pieteikties, rakstot uz e-pasta adresi prese@saeima.lv vai zvanot pa tālruni 67087244.

 

Saeimas Preses dienests

 

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt