Preses brīfingā informēs par Latvijas progresu Eiropas Komisijas rekomendāciju ieviešanā

(26.03.2018.)

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus otrdien, 27.martā, uz preses brīfingu, kurā informēs par Latvijas progresu Eiropas Komisijas rekomendāciju ieviešanā.

Preses brīfingā piedalīsies Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja Lolita Čigāne un Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka.

“Otrdien Eiropas lietu komisijas sēdē diskutēsim par Latvijas progresu Eiropas Komisijas rekomendāciju ieviešanā. Uzklausīsim Innas Šteinbukas ziņojumu par progresu aizvadītajā gadā sniegto rekomendāciju ieviešanā. Uz sēdi aicināti arī ministriju pārstāvji, tostarp no Finanšu ministrijas un Veselības ministrijas, par kuru atbildībā esošajām jomām izskanējusi vislielākā kritika,” informē L.Čigāne.

“Būtiski ņemt vērā, ka jautājumā par rekomendācijām veselības un nodokļu jomā visu paredzēto reformu ieviešanas progresu un pienesumu varēsim redzēt tikai pēc laika. Eiropas Komisijas ziņojums par valsti ir labs veids, kā konstruktīvi paraudzīties uz norisēm no cita skatu punkta,” akcentēja L.Čigāne.

Preses brīfings notiks pulksten 10.00 Saeimas ēkas Jēkaba ielā 6/8 trešā stāva kāpņu laukumā. Mediju pārstāvji, kuri nav akreditēti darbam Saeimā, aicināti iepriekš pieteikties Saeimas Preses dienestā.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde