Hokeja laukumā tiksies Saeimas un mūziķu komandas

(08.02.2018.)

Ceturtdien, 8.februārī, Latvijas valsts simtgadei veltītā hokeja draudzības spēlē tiksies Saeimas un Latvijas mūziķu komandas.

Plānots, ka spēli atklās Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece.

Saeimas komandā spēlei pieteikti deputāti Gaidis Bērziņš, Valters Dambe, Jānis Dombrava, Ainars Latkovskis, Andris Morozovs, Romāns Naudiņš, Imants Parādnieks un Viktors Valainis, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis un tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, kā arī bijušie Saeimas deputāti –Daugavpils pilsētas domes deputāts Andrejs Elksniņš un Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis.

Saeimas komandā spēlēs arī pašvaldību deputāti - Māris Deksnis no Rīgas domes, Aivars Geidāns no Jelgavas novada domes, Aigo Gūtmanis no Ventspils pilsētas domes, Aleksandrs Ratnieks no Daugavpils pilsētas domes, Vladimirs Samohins no Ķeguma novada domes, Modris Liepiņš no Tukuma novada domes un Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis.

Savukārt mūziķu komandā spēlei pieteikti: Mareks Ameriks, Jānis Apeinis, Kaspars Breidaks, Kaspars Bindemanis, Andris Ērglis, Rihards Goba, Aigars Grāvers, Māris Grigalis, Māris Jēkabsons, Aigars Krēsla, Edgars Kreilis, Kristaps Lubovs, Jānis Lērums, Dāvis Matskins, Gints Pabērzs, Jānis Retenais, Armands Simsons, Arnis Slobožaņins, Varis Vētra, Aija Vītoliņa un Rinalds Zelmenis.

Draudzības spēlei būs trīs periodi - katrs pa 15 minūtēm. Pēc spēles neatkarīgi no rezultāta komandas izpildīs katra pa pieciem pēcspēles metieniem. Savukārt periodu starplaikos spēlētāji savas prasmes un meistarību varēs demonstrēt veiklības un ātruma stafetēs. Dažādās aktivitātēs piedalīties varēs arī komandu līdzjutēji un skatītāji.

Saeimas un mūziķu draudzības spēle “Muzikāli politiskā supercīņa” ceturtdien, 8.februārī, notiks Kurbada ledus hallē Rīgā, Lidlauka ielā 37, un tā sāksies pulksten 18.30.

Apmeklēt Saeimas un mūziķu draudzības spēli hokejā aicināts ikviens interesents. Ieeja bez maksas.

 

Mediju ievērībai:

Pasākuma laikā foto un video iespēja.

 

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
12:33  Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem - atcelta