Aizsardzības komisijas deputāti atzinīgi vērtē iniciatīvu bojāgājušo karavīru ģimeņu atbalstam

(10.11.2017.)

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas deputāti atzinīgi vērtē aizsākto akciju “Atceries savējos”, kuras mērķis ir atbalstīt bojāgājušo karavīru ģimenes, starptautisko operāciju un armijas veterānus.

Šonedēļ viens no akcijas rīkotājiem, bijušais Nacionālo bruņoto spēku komandieris Raimonds Graube komisijas deputātus informēja par akcijas mērķiem un uzdevumiem, kā arī prezentēja pirmās tapušās piemiņas nozīmītes, kuras ikviens var iegādāties par ziedojumiem un tādējādi atbalstīt mūsu karavīrus un viņu ģimenes, norāda komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis.

Lāčplēša dienas priekšvakarā svarīgi atcerēties ne tikai Latvijas brīvības cīnītājus, bet arī Irākā un Afganistānā kritušos un ievainotos karavīrus. Tāpat arī būtiski atbalstīt viņu līdzcilvēkus, uzsver A.Latkovskis.

Akciju “Atceries savējos” organizē Valsts aizsardzības un patriotisma fonds “Namejs”. Fonda darbības mērķis ir veicināt patriotismu Latvijas sabiedrībā, kā arī uzturēt starptautiskajās operācijās cietušo karavīru piemiņu un atbalstīt Nacionālo bruņoto spēku attīstību un to uzdevumu izpildi valsts aizsardzībā. Aizsāktās akcijas pirmais solis ir ziedojumu vākšana bojāgājušo karavīru bērnu, ģimeņu, starptautisko operāciju un visu veterānu sociālajam atbalstam.

Foto: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72157688267381451
Izmantošanas noteikumi: www.saeima.lv/lv/autortiesibas

 

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde