Valstiskās audzināšanas un jaunatnes lietu apakškomisiju vadīs Janīna Kursīte-Pakule

(12.09.2017.)

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Valstiskās audzināšanas un jaunatnes lietu apakškomisijas deputāti otrdien, 12.septembrī, pirmajā rudens sesijas sēdē par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēja Janīnu Kursīti-Pakuli. 

„Valstisko audzināšanu svarīgi veicināt ne vien Rīgā, bet arī reģionos, turklāt jo īpaši nozīmīgs šis jautājums ir mūsu pierobežā. Būtiski akcentēt valstiskās audzināšanas lomu arī mazākumtautību pārstāvju vidū, kam par pozitīvu piemēru kalpo jau vairākas mazākumtautību skolas,” sacīja J.Kursīte-Pakule.

Iezīmējot apakškomisijas darba plānu, J.Kursīte-Pakule uzsvēra, ka īpašu uzmanību plānots pievērst arī jaunatnes lietām.

J.Kursīte-Pakule laikā no 2014.gada decembra līdz 2015.gada septembrim jau vadīja Valstiskās audzināšanas apakškomisijas darbu. Viņa amatā nomaina Raivi Dzintaru.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt