Vizītē Latvijā ieradīsies Baltkrievijas Nacionālās sapulces Pārstāvju palātas Starptautisko lietu komisijas priekšsēdētājs

(07.06.2017.)

Ceturtdien, 8.jūnijā, Latvijā divu dienu vizītē ieradīsies Baltkrievijas Republikas Nacionālās sapulces Pārstāvju palātas Starptautisko lietu komisijas priekšsēdētājs Valerijs Voroņeckis (Valery Voronetsky) un viņa vadītā delegācija.

V.Voroņeckis viesosies Latvijas parlamentā, kur tiksies ar Saeimas priekšsēdētājas biedru Gundaru Daudzi, kā arī Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu un Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Lolitu Čigāni, lai pārrunātu abu valstu sadarbību un aktuālos starptautiskos jautājumus.

V.Voroņeckim paredzēta tikšanās arī ar Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāju Edvīnu Šņori, kā arī Ārlietu ministrijas parlamentāro sekretāri Zandu Kalniņu-Lukaševicu.

Vizītes ietvaros Baltkrievijas Republikas Nacionālās sapulces Pārstāvju palātas Starptautisko lietu komisijas priekšsēdētājs piedalīsies arī Latvijas, Igaunijas un Lietuvas starpparlamentu institūcijas – Baltijas Asamblejas – rīkotajā konferencē par Austrumu partnerību „Kopīgi stiprinot mūsu sadarbību”.

Austrumu partnerība ir vienota platforma Eiropas Savienības sadarbībai ar sešām austrumu kaimiņvalstīm: Armēniju, Azerbaidžānu, Baltkrieviju, Gruziju, Moldovu un Ukrainu.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem