Saeimā viesosies Kanādas parlamenta delegācija

(20.01.2017.)

Latvijā 23. un 24.janvārī vizītē uzturēsies Kanādas parlamenta apakšpalātas Ārlietu un starptautiskās attīstības komisijas delegācija, lai ar mūsu valsts amatpersonām un ekspertiem pārrunātu ārpolitikas un drošības jautājumus.

Viesojoties Saeimā, Kanādas parlamenta delegācijai paredzētas tikšanās ar Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu un komisijas deputātiem, kā arī Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Lolitu Čigāni.

Kanādas parlamentārieši tiksies arī ar aizsardzības ministru Raimondu Bergmani, Ārlietu ministrijas parlamentāro sekretāri Zandu Kalniņu-Lukaševicu un NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktoru Jāni Sārtu, kā arī piedalīsies apaļā galda diskusijā par ārpolitikas un drošības izaicinājumiem.

Kanādas parlamenta pārstāvju delegāciju vadīs Kanādas parlamenta apakšpalātas Ārlietu un Starptautiskās attīstības komisijas priekšsēdētājs Robērs D.No (Robert D. Nault). Tās sastāvā ir arī Kanādas parlamenta apakšpalātas Ārlietu un Starptautiskās attīstības komisijas priekšsēdētāja vietnieks Dīns Elisons (Dean Allison), kā arī komisijas deputāti Pīters Fragiskats (Peter Fragiskatos), Marks Millers (Marc Miller), Radžs Saini (Raj Saini), Pīters Kents (Peter Kent) un Veins Steckis (Wayne Stetski). Delegāciju vizītē pavadīs Kanādas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Alēns Osērs (Alain Hausser).

 

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā