Eiropas lietu komisija iztaujās Valdi Dombrovski kā iespējamo Latvijas pārstāvi jaunajā Eiropas Komisijas sastāvā

(28.05.2014.)

Saeimas Eiropas lietu komisija ceturtdien, 29.maijā, iztaujās Valdi Dombrovski kā iespējamo Latvijas pārstāvi Eiropas Komisijas jaunajā sastāvā.

„Pēdējās dienās pēc Eiropas Parlamenta vēlēšanām ir aktualizēts jautājums par Latvijas kandidātu eirokomisāra amatam nākamajā Eiropas Komisijas sastāvā. Tāpēc rītdienas komisijas sēdē uzklausīsim Valdi Dombrovski, kuru Ministru prezidente Laimdota Straujuma nosaukusi kā iespējamo mūsu valsts pārstāvi Eiropas Komisijā,” uzsver Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja Zanda Kalniņa-Lukaševica.

Tāpat komisija uz sēdi aicinājusi Ministru prezidentes biroja un Ārlietu ministrijas pārstāvjus, lai iztaujātu par nākamajiem soļiem šajā procesā, informē Z.Kalniņa-Lukaševica.

Eiropas lietu komisijas sēde ceturtdien, 29.maijā, notiks 10 minūtes pēc Saeimas sēdes beigām Jēkaba ielā 11, Saeimas Sarkanajā zālē.

 


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt