Bijušie Jauniešu Saeimas deputāti aicināti līdzdarboties 3.Jauniešu Saeimas organizēšanā

(05.04.2013.)

Ņemot vērā projekta „Jauniešu Saeima” ietvaros gūto pieredzi, iepriekšējo gadu Jauniešu parlamenta deputāti aicināti līdzdarboties 3.Jauniešu Saeimas organizēšanā kā brīvprātīgie. Šogad Jauniešu Saeimā ievēlētie 100 deputāti Saeimas namā sanāks 26.aprīlī.

Pieteikties par 3.Jauniešu Saeimas brīvprātīgo bijušie deputāti aicināti līdz 12.aprīlim, uz e-pastu info@jauniesusaeima.lv nosūtot pieteikuma anketu un motivācijas vēstuli. Iespēja kļūt par brīvprātīgo būs pieciem labāko motivācijas vēstuļu autoriem.

Brīvprātīgajiem iespēja sniegt savu atbalstu būs jau dienu iepriekš – 25.aprīlī, palīdzot tehniski sagatavot Jauniešu Saeimas darba materiālus. Tāpat brīvprātīgie jaunieši aicināti palīdzēt 3.Jauniešu Saeimas dalībnieku reģistrācijā 26.aprīlī, kā arī piedalīties nozaru komisijās un parlamenta sēdē izskatāmo dokumentu sagatavošanā un citos organizatoriskos darbos.

Jauniešu Saeima notiks jau trešo reizi. Pasākumu rīko Saeima kopā ar sadarbības partneri ― biedrību „Latvijas Bērnu forums”. Informatīvie atbalstītāji ― sociālais tīkls Draugiem.lv, Latvijas Televīzija un Latvijas Radio.

Sekot projekta aktivitātēm iespējams arī sociālajos tīklos draugiem.lv, youtube.com un twitter.com ― @jauniesusaeima, @jekaba11.

Informācija par 3.Jauniešu Saeimas dienas kārtību – http://www.jauniesusaeima.lv/blog/3jauniesu-saeimas-norises-apraksts_p77/

Videosižets - https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jp2rHqMJGZs
Izmantojot materiālu, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta.



Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā