Saeimā viesojas Kosovas parlamenta darbinieki

(03.07.2012.)

Vizītē Latvijā no 2.līdz 6.jūlijam uzturēsies Kosovas parlamenta darbinieku grupa. Saeimā viesosies trīspadsmit cilvēku delegācija, tostarp Kosovas parlamenta Plenārsēžu un procedūru jautājumu departamenta direktors Dauts Bekiri (Daut Beqiri), Administratīvo lietu departamenta direktors Emrušs Haksiu (Emrush Haxhiu), kā arī ar plenārsēžu organizēšanu, juridiskiem, valodu un Eiropas lietu jautājumiem saistītu nodaļu pārstāvji. Delegācija Saeimā ieradusies, lai iepazītos ar Latvijas pieredzi Eiropas Savienības tiesību normu pārņemšanā.

Apmeklējot Saeimu, viesi tiksies ar Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas biedru Borisu Cileviču, Eiropas lietu komisijas sekretāru Igoru Pimenovu, Saeimas Kancelejas direktora vietnieku Valdi Ziemeli, Juridiskā biroja vadītāju Gunāru Kusiņu, Starpparlamentu attiecību biroja vadītāju Sandru Pauru, Sabiedrisko attiecību biroja vadītāju Leldi Rāfeldi un dažādu nozaru Saeimas komisiju darbiniekiem.

Viesiem paredzēta tikšanās arī ar Ārlietu ministrijas pārstāvjiem, Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietnieku stratēģijas jautājumos Ingusu Kalniņu un citiem ministrijas darbiniekiem, Pārresoru koordinācijas centra vadītāju Mārtiņu Krieviņu, kā arī Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā pārstāvjiem.

Foto: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157630400436920/
Izmantojot fotogrāfijas, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta! 

 

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt