Operatīvās darbības likuma pilnveidošanas apakškomisiju vadīs Andrejs Judins

(23.02.2012.)

Saeimā izveidotā Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas Operatīvās darbības likuma pilnveidošanas apakškomisija ceturtdien, 23.februārī, savā pirmajā sēdē par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēja Andreju Judinu (Vienotība).

Par A.Judina ievēlēšanu priekšsēdētāja amatā balsoja deviņi apakškomisijas deputāti, pret nebalsoja neviens, bet četri deputāti balsojumā atturējās. Savukārt par apakškomisijas sekretāru, 12 deputātiem balsojot par un vienam atturoties, šodienas sēdē tika ievēlēts Kārlis Seržants (ZZS).

Operatīvās darbības likuma pilnveidošanas apakškomisijā strādā arī deputāti Jānis Ādamsons (SC), Ingmārs Čaklais (Vienotība), Edmunds Demiters (ZRP), Andrejs Elksniņš (SC), Kārlis Eņģelis (ZRP), Kārlis Krēsliņš (VL-TB/LNNK), Dzintars Kudums (VL-TB/LNNK), Aleksejs Loskutovs (Vienotība), Ņikita Ņikiforovs (SC), Gunārs Rusiņš, Dāvis Stalts (VL-TB/LNNK) un Valdis Zatlers (ZRP). 

11.Saeimā Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija jau izveidojusi Korupcijas novēršanas apakškomisiju.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija no saviem locekļiem var ievēlēt ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

Saeimas deputāti par piedalīšanos komisiju un apakškomisiju sēdēs papildu atalgojumu nesaņem.


Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī