Saeimas komisija tiksies ar jauno VID Muitas kriminālpārvaldes priekšnieku

(13.09.2011.)

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija trešdien, 14.septembrī, slēgtā sēdē uzklausīs jauno Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes priekšnieku Ediju Ceipi.

„Pirms divām nedēļām ar drošības un tiesībsargājošo iestāžu pārstāvjiem pārrunājām organizētās noziedzības lomu kontrabandas shēmu veidošanā. Sarunas gaitā iestāžu pārstāvji pauda cerību, ka līdz ar jauna priekšnieka stāšanos amatā Muitas kriminālpārvaldes darbs būtiski uzlabosies. Tādēļ vēlamies klātienē tikties ar Ediju Ceipi, lai uzklausītu viņa redzējumu par iespējām aktivizēt pārvaldes darbu,” skaidro komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis.

Tāpat komisijas deputāti iepazīsies ar Ģenerālprokuratūras sagatavoto 2011.gada 4.jūlija atzinumu par VID Muitas kriminālpārvaldes darbu un tādēļ sēde būs slēgta.

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēde notiks trešdien, 14.septembrī, plkst.10.00 Jēkaba ielā 16, 408.telpā.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt