Dace Reinika viesojās Vaidavas speciālajā internātpamatskolā

(27.05.2011.)

Saeimas Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisijas priekšsēdētāja Dace Reinika piektdien, 27.maijā, apmeklējot Kocēnu novada Vaidavas speciālo internātpamatskolu, pārrunāja aktualitātes internātpamatskolu darbā, sociālajā jomā un pedagoģijā, kā arī skolas audzēkņu integrācijas iespējas vispārējās izglītības programmās.

Apakškomisijas priekšsēdētāja arī atzinīgi vērtēja Kocēnu 38.skautu vienības aktivitātes. D.Reinika pauda, ka „bērnu un jauniešu skautu kustība ir viens no veidiem, kā bērniem izpaust savas dotības, audzināt morāli un pilsonisko apziņu. Dažādiem bērniem darbojoties kopā, viņiem rodas vienotības gars un mums – pārliecība, ka sabiedrība nākotnē kļūs arvien saprotošāka un atvērtāka”.

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisijas priekšsēdētāja Dace Reinika Kocēnu novadā viesojās kopā ar izglītības un zinātnes ministru Rolandu Broku.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt