Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze sveic rīdziniekus pilsētas svētkos

(20.08.2010.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze sveic rīdziniekus un galvaspilsētas viesus pilsētas svētkos, novēlot izbaudīt piesātināto svētku programmu un gūt daudz pozitīvu emociju un spilgtu iespaidu.

Saeimas priekšsēdētājs norāda, ka „varam lepoties ar savu galvaspilsētu, kura nepārtraukti attīstās un kura ar katru gadu kļūst arvien sakoptāka un pievilcīgāka,” uzsverot, ka Rīga 2014.gadā pelnīti kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētu.

„Mēs varam lepoties ar Rīgas vēsturisko centru un jūgendstila arhitektūru, kas ir iekļauta UNESCO pasaules kultūras mantojuma sarakstā un kurai nav līdzīgu pasaulē, mēs varam lepoties ar zaļajiem parkiem, kas ir lieliski piemēroti atpūtai un pastaigām kopā ar ģimeni vai draugiem, un mēs varam lepoties ar galvaspilsētas kultūras dzīvi, kas ir patiešām interesanta un daudzveidīga. Rīgas svētku laikā noteikti būs lieliska iespēja vēlreiz par to pārliecināties,” atzīst G.Daudze.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt