Ministriju vadība neierodas uz Saeimas komisijas sēdi

(10.02.2010.)
Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijai trešdien, 10.februārī, nācās atlikt komisijas sēdi, jo uz to nebija ieradies ne aicinātais ekonomikas ministrs, ne arī Ekonomikas ministrijas un Finanšu ministrijas augstākās amatpersonas.

„Komisija šodien plānoja vērtēt atbildīgo amatpersonu paveikto Eiropas Savienības fondu vadības sistēmas vienkāršošanai, taču diemžēl ierēdņi vai nu nevarēja, vai arī neuzskatīja par vajadzīgu ierasties uz sēdi un ziņot par padarīto,” pauda komisijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš. „Izskatot Latvijas tautsaimniecībai tik būtiskus jautājumus, komisija sagaida, ka uz sēdi ierodas uzaicinātās amatpersonas un ministrijas tiek pārstāvētas ministra vai parlamentārā sekretāra, vai arī augstākās ierēdniecības - valsts sekretāra vai valsts sekretāra vietnieka - līmenī,” norāda A.Bērziņš.

Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisija plāno šo jautājumu atkārtoti skatīt 17.februārī, aicinot Ministru prezidentu Valdi Dombrovski nodrošināt, ka uz komisijas sēdi ierodas uzaicinātās amatpersonas.


Saeimas Preses dienests
Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt