Saeimas komisijā diskutēs par nepieciešamajiem uzlabojumiem sociālajā jomā

(11.01.2010.)

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija otrdien, 12.janvārī, uz sēdi aicinājusi vairāku sociālās nozares nevalstisko organizāciju pārstāvjus, lai uzklausītu to priekšlikumus par nepieciešamajiem uzlabojumiem sociālajā jomā.

„Komisija tradicionāli ir atvērta nevalsts organizācijām, ikdienā aicinām tās uz komisijas sēdēm runāt par aktuālajiem darba kārtības jautājumiem. Šoreiz uzaicināto loks būs plašāks, jo Saeimā gaidām pārstāvjus arī no daudzām pensionāru un invalīdu organizācijām novados - kopā vairāk nekā četrus desmitus dalībnieku. Šādā plašā forumā aicinām mūsu partnerus uz konceptuālu sarunu par to, kā funkcionē sociālā joma - kas pašreizējā mehānismā ir labs, bet kas būtu jāmaina,” informē Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāja Aija Barča. 

Sēdē aicināti piedalīties pārstāvji no Latvijas Pensionāru federācijas un reģionālajām pensionāru apvienībām, Latvijas Neredzīgo biedrības, Latvijas Nedzirdīgo savienības, Latvijas Invalīdu biedrības, kā arī Labklājības ministrijas.

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas sēde notiks otrdien, 12.janvārī, plkst.10.30 Jēkaba ielā 11, Saeimas Sarkanajā zālē.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem